Θόδωρος Μουριάδης: Τουριστική Προβολή με σχέδιο, συνεργασίες και… αισθητική [βίντεο]

Ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύεται on camera και διαδικτυακά να μετατρέψει τον Δήμο Καβάλας σε έναν τουριστικό Σύγχρονο Δήμο

ΟΘόδωρος Μουριάδης συνεχίζει να κοινωνεί δημόσια τις θέσεις και τις προτάσεις του συνδυασμού του για το μέλλον του τόπου μέσα από βίντεο που «ανεβάζει» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης [facebook και instagram] καταθέτοντας το «στίγμα» του Σύγχρονου Δήμου που ο ίδιος και οι συνεργάτες του οραματίζονται για την τετραετία 2019-2023.

Το απόγευμα του Σαββάτου 16 Μαρτίου 2019 ο υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας άνοιξε το κεφάλαιο «Τουριστική Προβολή του Δήμου Καβάλας», δίνοντας έμφαση στις νέες τεχνολογίες, τις στρατηγικές συνεργασίες και αφήνοντας σαφείς αιχμές προς την απερχόμενη Διοίκηση Τσανάκα για τον τρόπο δράσης της στο πεδίο της Τουριστικής Προβολής και την πρακτική της να «ξοδεύει ασύστολα χρήματα» επενδύοντας σε «παρωχημένες εκθέσεις και ταξίδια».




Και όλα αυτά, χωρίς το -απαραίτητο, κατά τον ίδιο- στοιχείο της Αισθητικής που θα έπρεπε να διέπει κάθε στοιχείο προβολής της Καβάλας…

Δείτε το βίντεο με τις προτάσεις Μουριάδη-Σύγχρονου Δήμου για την Τουριστική Προβολή ενός Σύγχρονου Δήμου Καβάλας:

Χτίζουμε έναν Δήμο φιλικό και φιλόξενο, που θα αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες

«Ο Δήμος Καβάλας βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι πολιτισμών, ιδεών και τρόπων ζωής. Αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες που παρέχει ο φυσικός πλούτος της περιοχής μας, σε συνδυασμό με τις νέες τεχνολογίες, μπορούμε πραγματικά να αναβαθμίσουμε και να εξελίξουμε την τουριστική προβολή του Δήμου με συνεργασίες ουσίας, όπως με το αναβαθμισμένο ΤΕΙ και το Επιμελητήριο, αντί να ξοδεύουμε ασύστολα χρήματα σε παρωχημένες εκθέσεις και ταξίδια.

Στην προσπάθειά μας να μετατρέψουμε τον Δήμο Καβάλας σε έναν τουριστικά Σύγχρονο Δήμο, η αισθητική σε καθετί που προβάλλουμε αποτελεί προτεραιότητά μας. Είναι κάτι που εμφανώς απουσιάζει από κάθε παρέμβαση της παρούσας διοίκησης, ζημιώνοντας το Δήμο στον τομέα που συνιστά στρατηγικό του πλεονέκτημα».