Ενημέρωση του Μακάριου Λαζαρίδη για το ενδεχόμενο επανασύστασης του πρώην δήμου Φιλίππων

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ ζήτησε συνάντηση με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων στις Δημοτικές Ενότητας Φιλίππων προκειμένου να σχηματίσει ιδία άποψη για το θέμα ζυγίζοντας τα συν και τα πλην

Ενημέρωση από τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων στις Δημοτικές Ενότητας Φιλίππων ζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής στον Νομό Καβάλας με τη ΝΔ και στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης. Η συνάντηση αποφασίστηκε να γίνει στο δημαρχιακό μέγαρο στις Κρηνίδες, την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 στις 18:00.

Όπως αναφέρει το protovouliafilippon.blogspot.com, ο κ. Λαζαρίδης ζήτησε τη συνάντηση και την ενημέρωση από τους προέδρους, καθώς δεν γνωρίζει -όπως ανέφερε ο ίδιος- σε βάθος το θέμα. Τόνισε, δε, στους προέδρους πως δεν έχει ούτε θετική αλλά ούτε και αρνητική θέση στο ενδεχόμενο επανασύστασης του πρώην δήμου Φιλίππων.

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο ζήτησε τη συγκεκριμένη συνάντηση-ενημέρωση, ώστε να έχει εκείνα τα στοιχεία τα οποία θα του δώσουν τη δυνατότητα να σχηματίσει προσωπική άποψη.

Παράλληλα, επισήμανε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να στηρίξει την επανασύσταση του δήμου Φιλίππων, αν τα στοιχεία και γενικότερα η ενημέρωση τον οδηγήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση.