ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στο Μάκη Παπαδόπουλο: Να ζητήσεις πραγματική συγνώμη για τα εικονικά τιμολόγια…   

Ομόφωνη απόφαση του ΔΣ με την οποία ζητά από τον επικεφαλής της παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας», και τους συνεργάτες του, να ανακαλέσουν τις κατηγορίες που εκφράστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο για έκδοση εικονικών τιμολογίων

Αγχωτική διαχείριση των καταστάσεων, πολιτικές αστοχίες, πολιτικό αμοραλισμό και έλλειψη ενημέρωσης καταλογίζει σχεδόν  το σύνολο του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στον επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας» Μάκη Παπαδόπουλο, τον συνεργάτη του Αχιλλέα Νικολαίδη καθώς και την εκπρόσωπο της παράταξης τους στην διοίκηση του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καβάλας Δέσποινα Μαυρίδου.

Αφορμή γι’ αυτό αποτέλεσε η κατηγορία από την πλευρά του υποψηφίου δημάρχου, στο δημοτικό συμβούλιο, ότι η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ προχώρησε σε έκδοση εικονικών τιμολογίων. Η κατηγορία αυτή μάλιστα εκφράστηκε και την επομένη ημέρα της συνεδρίασης, ενώ δύο ημέρες μετά έγινε προσπάθεια να ανασκευαστεί.

Το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ στην τελευταία του συνεδρίαση περίμενε την κ. Μαυρίδου για να δώσει διευκρινήσεις, κάτι που δεν έγινε αφού ήταν απούσα λόγω ασθένειας. Έτσι με αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει απ’ αυτήν αλλά και τους κ. κ. Παπαδόπουλο και Νικολαίδη να ανακαλέσουν εγγράφως τα λεγόμενα τους και να ζητήσουν συγνώμη για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ, υπογράφεται από την πρόεδρο του Κορίνα Χιώτη Πρασσά, την αντιπρόεδρο του Φωτεινή Κόγια και τα μέλη Σταυρούλα Γκουλούση, Ανέστη Δημητριάδη, Δημήτρη Καγιάσα, Λευθέρη Καρασαββίδη, Βαρβάρα Μπαλτζίδου, Ζήση Μπόνια, Γιάννη Σάρρο και Λάζαρο Ψωμά

«Καταδικάζουμε την τοποθέτηση του Μάκη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του»

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας με σεβασμό στους δημότες της Καβάλας καταδικάζει την τοποθέτηση του Μάκη Παπαδόπουλου επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ο Τόπος της ζωής μας», ο οποίος προφανώς παραπληροφορημένος από την εκπρόσωπο-μέλος του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Δέσποινα Μαυρίδου, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 18/3/2019, έκανε αναφορά περί έκδοσης εικονικών τιμολογίων στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, προσβάλλοντας τόσο την Πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας όσο και τον καλλιτεχνικό Διευθυντή και όλα τα μέλη του ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

Την Τρίτη 19/3/2019, σε τοπική ραδιοφωνική εκπομπή ο Αχιλλέας Νικολαίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Ο Τόπος της ζωής μας» αναπαρήγαγε τα όσα είχε αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο δηλαδή για έκδοση εικονικών τιμολογίων στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

Την Τετάρτη 20/3/2019, ο Αχιλλέας Νικολαίδης αναδιπλώθηκε και δήλωσε για προτροπή έκδοσης εικονικών τιμολογίων από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Θοδωρή Γκόνη.

Η κ. Μαυρίδου, δήλωσε ασθένεια και δεν προσήλθε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας στις 20/3/2019, για να δώσει τις απαιτούμενες διευκρινήσεις και αποδεικτικά για τις εν λόγω κατηγορίες αλλά ούτε και ο αντικαταστάτης της.

Ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας αποφάσισε ομόφωνα στην εν λόγω συνεδρίαση να ανακαλέσουν εγγράφως και να ζητήσουν συγνώμη για τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους, ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο Αχιλλέας Νικολαίδης και η Δέσποινα Μαυρίδου.

Η αγχωτική διαχείριση, οι πολιτικές αστοχίες, ο πολιτικός αμοραλισμός η έλλειψη ενημέρωσης, δεν έχουν οδηγήσει ποτέ σε καμιά επιτυχία, αντιθέτως στο τέλος επιφέρουν αντίθετα αποτελέσματα».