Μακάριος Λαζαρίδης: Παρών στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, αλλά όχι στην εξέδρα των επισήμων

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ επέλεξε να παρακολουθήσει την παρέλαση μαζί με τον κόσμο-Ποια κίνητρα τον οδήγησαν σ' αυτήν την επιλογή

Την παρέλαση στην Καβάλα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου (δείτε εδώ φωτογραφίες από την παρέλαση) παρακολούθησε και ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής για τον Νομό Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, μαζί με το πλήθος του κόσμου… κυριολεκτικά και μάλιστα από τις πίσω σειρές, καθώς επέλεξε να μην παραστεί στην εξέδρα των επισήμων.




Η συγκεκριμένη επιλογή δεν αποτελεί προϊόν… παραπολιτικών εξελίξεων, με τον κ. Λαζαρίδη να σκοπεύει να υιοθετήσει την εν λόγω πρακτική από τούδε και στο εξής σε κάθε κοινωνική και πολιτική εκδήλωση.

Ο λόγος; Το γεγονός ότι θεωρεί ότι «οι σύγχρονοι πολιτικοί οφείλουν να είναι πάντα δίπλα στους πολίτες».

Πέραν των συμβολισμών, πάντως, η συγκεκριμένη τακτική έχει και πρακτική χροιά, καθώς μπορεί ο κ. Λαζαρίδης να είδε την παρέλαση με φίλους και συνεργάτες, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι τον προσέγγισαν για να του εκφράσουν τους προβληματισμούς τους σχετικά με την κυβερνητική πολιτική και τα τοπικά θέματα, χωρίς να χρειάζεται να… σκαρφαλώσουν στην εξέδρα των επισήμων.