Καταγγελία Μουριάδη: Η δήμαρχος προσέλαβε πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος!

Προσβολή για τους Καβαλιώτες που βλέπουν τα παιδιά τους να μεταναστεύουν χαρακτηρίζει την κίνηση Τσανάκα ο υποψήφιος δήμαρχος

Θράσος «χρέωνει» στη Δήμητρα Τσανάκα ο Θόδωρος Μουριάδης, καταγγέλλοντας ότι η δήμαρχος, μόλις δυο μήνες πριν από τις Εκλογές του Μαΐου φροντίζει «να αποκαταστήσει όλο το φιλικό, οικογενειακό και πολιτικό της περιβάλλον»!

Αφορμή για τη δήλωση αυτή του επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου στάθηκε η πρόσληψη μιας ειδικής συνεργάτιδος της δημάρχου Καβάλας η οποία, όπως καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος, ανήκει στο «στενό οικογενειακό της περιβάλλον».




Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης Μουριάδη.

Προεκλογικές οικογενειακές προσλήψεις της δημάρχου

«Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση της κυρίας Τσανάκα για πρόληψη ως ειδικής συνεργάτιδός της, προσώπου του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος. Την ίδια ώρα που χιλιάδες Καβαλιώτες παρακολουθούν τα παιδιά τους να μεταναστεύουν στο εξωτερικό για οικονομικούς λόγους, η κυρία Τσανάκα φροντίζει με θράσος και μόλις δύο μήνες πριν τις εκλογές να αποκαταστήσει όλο το φιλικό, οικογενειακό και πολιτικό της περιβάλλον.

Αυτή η κατάσταση που μας προσβάλλει όλους, αλλά κυρίως τους νέους ανθρώπους, πρέπει να τελειώνει άμεσα. Εμείς ούτε θα υποσχεθούμε θέσεις εργασίας ούτε θα εκβιάσουμε για δουλειές. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιστούμε για έναν Σύγχρονο Δήμο με ίσες ευκαιρίες για όλους τους δημότες».