Η Καβάλα στο στοίχημα: Φαβορί για την πρωτιά η Τσανάκα, «μάχη» για τη δεύτερη θέση [πίνακας]

Διαβάστε αναλυτικά ποιον «βλέπουν» οι bookmakers ως τον «επόμενο Δήμαρχο Καβάλας» - Οι τάσεις, οι διαφορές, τα ποσοστά, οι αποδόσεις...

Δεν είναι μόνον ο Αθλητισμός που προσφέρεται για προγνωστικά και στοιχήματα, είναι και η Πολιτική. Μια «μόδα» καθιερωμένη εδώ και χρόνια στο εξωτερικό, έχει «έρθει» για τα καλά και στην Ελλάδα δίνοντας έναν νέο «δρόμο» διαρροής δημοσκοπήσεων και δείχνοντας τις «τάσεις» που επικρατούν μέχρι και λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Η stoiximan.gr, μετά τις Περιφερειακές Εκλογές [διαβάστε εδώ τι «δίνει» η εταιρία για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης], ενέταξε στο διαδικτυακό της «δελτίο» και μερικούς από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας, ανάμεσα στους οποίους και αυτόν της Καβάλας.




Σύμφωνα με αυτό, η εν ενεργεία Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα «πληρώνει» τη χαμηλότερη απόδοση [1.70] και άρα εμφανίζεται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί των εκλογών του Μαΐου 2019.

Για τη δεύτερη θέση «χτυπιούνται» ο Θόδωρος Μουριάδης [Σύγχρονος Δήμος] και ο Μάκης Παπαδόπουλος [Ο Τόπος της Ζωής μας] με μία απόδοση κοντά στο 4.0, ενώ ακολουθούν κατά σειρά ο Άρης Βέρρος [Συμπαράταξη Πολιτών] και ο Βαγγέλης Παππάς [Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση].

Δείτε αναλυτικά το δελτίο της stoiximan.gr για το ποιος θα είναι «ο επόμενος δήμαρχος Καβάλας»: