Χέρι-χέρι Μάκης Παπαδόπουλος και Κώστας Κουνάκος

Ανακοινώθηκε η συμπόρευση των δύο παρατάξεων που θα παρουσιαστούν στις δημοτικές εκλογές μέσα από το ψηφοδέλτιο του «Τόπου της ζωής μας»  

Το πρωί της Δευτέρας 8 Απριλίου ο Μάκης Παπαδόπουλος και ο Κώστας Κουνάκος ανακοίνωσαν σε κοινή συνέντευξη τύπου τη συμπόρευση των παρατάξεων «Ο τόπος της ζωής μας» και «Όμορφη Πόλη, Πρώτη ξανά» ενόψει των δημοτικών εκλογών, μέσα από το ψηφοδέλτιο του «Τόπου της ζωής μας».

Μάκης Παπαδόπουλος: «Διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κοινό έδαφος για συνεργασία»

Στην ομιλία του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος καλωσόρισε τον Κώστα Κουνάκο, αναφέροντας τα εξής:

«Είμαστε η παράταξη που συνθέτει και ενώνει. Εμείς ενώνουμε την Καβάλα και τους Φιλίππους. Το έχουμε αποδείξει. Γι’ αυτό μας εμπιστεύονται όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή. Για μια Καβάλα που μας αξίζει.

Σε αυτή την κατεύθυνση, καταθέτουμε τις προτάσεις μας εδώ και 5 χρόνια. Έχουμε εργαστεί σκληρά μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Κώστας Κουνάκος είναι ένας ενεργός πολίτης που έχει υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις και διαθέτει σημαντική εμπειρία.  Συμμετείχε συχνά στις δημόσιες εκδηλώσεις μας με τις δικές του απόψεις, ιδέες και προτάσεις, πάντα θετικά.

Ανταλλάξαμε πολλές φορές απόψεις, σε πολλά θέματα, και διαπιστώσαμε ότι υπάρχει κοινό έδαφος για συνεργασία, ακόμη και πριν από τις δημοτικές εκλογές. Έτσι αποφασίσαμε ότι η παράταξη «Όμορφη Πόλη, Πρώτη ξανά» μπορεί να συνεργαστεί και να συμπορευθεί μαζί μας, μέσα από το ψηφοδέλτιο του «Τόπου της ζωής μας».

Σήμερα κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της συνεννόησης και της συνεργασίας ενόψει των δημοτικών εκλογών.

Στέλνουμε το μήνυμα ότι εμείς έτσι θα πορευθούμε για το καλό του Δήμου μας και προς όφελος όλων των δημοτών. Χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς.

Γιατί εμείς θα κόψουμε το νήμα και στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο».

Κώστας Κουνάκος: «Αποφασισμένοι να πρωταγωνιστήσουμε και να διεκδικήσουμε όλα όσα μας στέρησαν οι πολιτικές του τίποτα»

Ο Κώστας Κουνάκος αναφέρθηκε στα καθημερινά προβλήματα, που επισκιάζουν την ομορφιά της πόλης:

«Είμαστε αποφασισμένοι να πρωταγωνιστήσουμε, να διεκδικήσουμε όλα όσα μας στέρησαν οι πολιτικές του τίποτα. Ο τόπος μας, η Καβάλα και οι Φίλιπποι, βρίσκονται σε «εξαθλίωση» από άποψη φροντίδας. Πρέπει να ανοίξουμε δρόμους συνεργασίας, να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στο αστικό κέντρο και την ύπαιθρο.

Η καθημερινότητα είναι ο πρώτος στόχος, το κυκλοφοριακό, η κοινωνική στήριξη και η καινοτομία θα είναι οι προτεραιότητές μας. Και βέβαια, θέλουμε να επιστρέψουν τα παιδιά μας, σε μία πόλη που έχασε σημαντικό αριθμό κατοίκων τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε επίσης να δώσουμε ζωντάνια στον Δήμο μας, να κάνουμε την Καβάλα «μπροστάρη» στην Περιφέρεια.

Σε όλα αυτά μπορούμε να δώσουμε λύσεις, γιατί γνωρίζουμε, έχουμε εμπειρία, αλλά κυρίως γιατί θέλουμε και μπορούμε να τα λύσουμε.

Είμαστε εδώ για τους δημότες και την Καβάλα. Είναι ώρα για δράση στην πόλη και στις κοινότητες».

Μαζί με τον Κώστα Κουνάκο παραβρέθηκαν στη συνέντευξη τύπου στελέχη της παράταξής του, η Στέλλα Τσαλίδου, η Φωτεινή Βεγίνα και ο Παναγιώτης Σανοζίδης.