Καβάλα: Ικανοποίηση στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ ΑΜ-Θ για τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών

Ευχαριστίες του προέδρου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Καβάλας προς όλους όσοι στήριξαν την παράταξη, με αναφορές και στην πανεπιστημιοποίηση του Ιδρύματος

Ικανοποιημένα δηλώνουν τα στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, του ΤΕΙ ΑΜ-Θ, καθώς η παράταξη έλαβε αυτοδυναμία και στις δυο Σχολές, δηλαδή στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) και στη Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ), όπως ακριβώς και το 2018, μετά τις φοιτητικές εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας «Νικόλαος Μάρτης».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των εκλογών

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ)

  • ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: 61,5%
  • BLOCO: 19,5%
  • ΠΚΣ: 17,8%

Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών (ΣΤΕΦ)

  • ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: 48,29%
  • ΠΚΣ: 43,18
  • BLOCO: 5,11%

Κλέων Αντωνίου: Ο αγώνας για την πανεπιστημιοποίηση των ιδρυμάτων μας συνεχίζεται

Με μια λιτή δήλωση, ο πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ ΑΜ-Θ, Κλέων Αντωνίου, ευχαριστεί όλους τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που ανέδειξαν την παράταξη ως αυτοδύναμη στις φοιτητικές εκλογές, ενώ δεν ξέχασε και την πανεπιστημιοποίηση του Ιδρύματος.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Καβάλας

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους φοιτητές που για ακόμα μια χρόνια με την εμπιστοσύνη τους μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη και αυτοδύναμη παράταξη στις φοιτητικές εκλογές για το 2019. Ο αγώνας για την πανεπιστημιοποίηση των ιδρυμάτων μας συνεχίζεται μέχρι να ολοκληρωθεί.