ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Παρουσία αρκετών στελεχών του κόμματος η εκδήλωση στην Καβάλα

Σκουρλέτης, Δανέλλης και Ραγκούσης αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες της Προοδευτικής Συμμαχίας-Μερίδα πολιτών προσπάθησε να προσεγγίσει τον χώρο της εκδήλωσης για να διαμαρτυρηθεί για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ανοιχτή πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου 2019 στην Καβάλα ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Η εκδήλωση είχε τίτλο «Η σύγκλιση των προοδευτικών δυνάμεων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», με ομιλητές τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, τον βουλευτή και υποψήφιο ευρωβουλευτή, Σπύρο Δανέλλη και τον πρώην υπουργό, Γιάννη Ραγκούση.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις προτεραιότητες της Προοδευτικής Συμμαχίας τόσο σε επίπεδο κοινωνικό και πολιτικό εντός Ελλάδας όσο και σε Ευρωπαϊκό, αναφερόμενοι στις ειδικές ρευστές πολιτικές και οικονομικές συνθήκες οι οποίες επηρεάζουν τον προοδευτικό χώρο και εν γένει τους πολίτες, ενώ ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Το «παρών» στην εκδήλωση, η οποία άρχισε με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση, έδωσαν μεταξύ άλλων οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Κώστας Κατσιμίγας και ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Άρης Βέρρος, ενώ χρέη συντονιστή της εκδήλωσης ανέλαβε ο δημοσιογράφος, Τάσος Αποστολίδης.

Να σημειωθεί ότι μικρή μερίδα πολιτών προσπάθησε να προσεγγίσει τον χώρο της εκδήλωσης για να διαμαρτυρηθεί για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ωστόσο κρατήθηκε σε απόσταση από την ισχυρή αστυνομική δύναμη η οποία επιτηρούσε από νωρίς τον χώρο γύρω από το ξενοδοχείο.