Μακάριος Λαζαρίδης: Το Νοσοκομείο Καβάλας καταρρέει και ο κ. Καρασσαβόγλου στήνει φιέστες

Ανακοίνωση του υποψηφίου βουλευτή με αφορμή τις καταγγελίες της διευθύντριας της νοσηλευτικής υπηρεσίας και της πρόεδρος των εργαζομένων για σοβαρές ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού

Ο υποψήφιος Βουλευτής ΠΕ. Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, για την κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Καβάλας, έκανε την εξής δήλωση:

«Η διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καβάλας και η πρόεδρος των εργαζομένων καταγγέλλουν σοβαρές ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού.

Η λειτουργία του νοσοκομείου στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο φιλότιμο του ανθρώπινου δυναμικού του. Συνέχιση, ωστόσο, της ίδιας κατάστασης μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τους ασθενείς.

Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Καρασσαβόγλου στήνει φιέστες επικοινωνιακού χαρακτήρα.

Αποκλειστικά υπεύθυνη για την κατάσταση αυτή και τους κινδύνους που δημιουργούνται είναι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα προχωρήσει άμεσα στην  αναβάθμιση της λειτουργίας των νοσοκομείων με αξιοκρατικά επιλεγμένες διοικήσεις, στοχευμένες προσλήψεις προσωπικού και κάλυψη των τραγικών ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής».