Φίλιππος Αναστασιάδης: Ο κόσμος σήμερα «μίλησε» για μια καθαρή νίκη [φωτογραφίες]

Ο δήμαρχος Παγγαίου και επικεφαλής του συνδυασμού ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τον δήμο Παγγαίου «σύστησε» τους υποψήφιους για τις δημοτικές εκλογές-Αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών, κρατώντας παράλληλα χαμηλούς τόνους

Ως μια πολύ σημαντική εκδήλωση χαρακτήρισε την παρουσίαση των υποψηφίων με τον συνδυασμό ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για τον δήμο Παγγαίου ο επικεφαλής του και δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από περίπου 1.000 άτομα αίθουσα εκδηλώσεων Rania το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου 2019.

Ο κ. Αναστασιάδης «σύστησε» τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τον δήμο Παγγαίου, αλλά και τους υποψήφιους συμβούλους για τα Τοπικά Συμβούλια, ενώ στην ομιλία του η οποία προηγήθηκε της παρουσίασης των υποψηφίων, επέλεξε να επικεντρωθεί επιγραμματικά στα έργα τα οποία πραγματοποίησε η διοίκηση του δήμου και στα πιο σημαντικά τα οποία βρίσκονται στο πλάνο για τα επόμενα χρόνια.




«Η προσέλευση του κόσμου σήμερα δίνει το στίγμα ότι πάμε για μια καθαρή νίκη και πρέπει να τη διεκδικήσουμε, ακόμα κι από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, για να συνεχίσουμε το έργο μας, το οποίο θεωρούμε αξιόλογο για τον τόπο μας, πιστεύοντας ακράδαντα ότι δίνει μια προοπτική ανάπτυξης», είπε στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Αναστασιάδης.

Παράλληλα, χαρακτήρισε πλήρες το ψηφοδέλτιο τόσο από ποιότητα όσο και από αριθμό υποψηφίων, ενώ παρομοίασε με παράσταση νίκης την εκδήλωση της παρουσίασης των υποψηφίων, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι αυτό θα μεταφραστεί και σε ψήφους την 26η Μαΐου.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση των υποψηφίων με τον συνδυασμό ΝΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ