Σε Δράμα και Καβάλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας του

Με ανοιχτή πολιτική ομιλία στο «κλειστό» της Καλαμίτσας θα «κλείσει» την περιοδεία του στην περιοχή μας ο πρόεδρος της ΝΔ

ΟΚυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, περιοδεία στον νομό Δράμας. Συγκεκριμένα, το πρωί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Δοξάτο, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην πόλη της Δράμας, όπου, μεταξύ άλλων θα επισκεφθεί το ιστορικό Φιλανθρωπικό Σωματείο “Ένωση Κυριών Δράμας” αλλά και εταιρεία παραγωγής μαρμάρου και γρανίτη στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας.

Στη συνέχεια, ύστερα από στάση στην Προσοτσάνη, ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί στο Κάτω Νευροκόπι, όπου θα απονείμει τα βραβεία στους διακριθέντες αθλητές των αγώνων ορεινών διαδρομών “Frozen Peaks 2019”. Επίσης θα επισκεφθεί το συσκευαστήριο πατάτας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δράμας, ενώ θα καταθέσει στεφάνι στο Οχυρό Λίσσε.

Στις 18:30 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Καβάλα και θα πραγματοποιήσει ανοιχτή ομιλία στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» στην Καλαμίτσα.