Μήνυμα Μητσοτάκη προς νέους από Καβάλα: Κρατήστε την αισιοδοξία και αφήστε στην άκρη την καχυποψία

Μη προγραμματισμένη «στάση» του προέδρου της ΝΔ στο Imaret και χαιρετισμός στην εκδήλωση του «Διαλόγου των Νέων Καβάλας» με καλεσμένους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Περιοδεία στη Δράμα πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης (διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα των επαφών του εδώ). Μεταβαίνοντας στην Καβάλα για την ανοιχτή ομιλία του στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε μια μη προγραμματισμένη στάση στο ξενοδοχείο Imaret, όπου μόλις είχε ξεκινήσει εκδήλωση του «Διαλόγου των Νέων Καβάλας», αποδεχόμενος με χαρά την πρόσκληση των διοργανωτών να απευθύνει χαιρετισμό.

Στην εν λόγω εκδήλωση, με τίτλο «Οι νέοι μιλούν για το μέλλον της Ευρώπης», οι νέοι της Καβάλας απηύθυναν ερωτήματα σε υποψηφίους ευρωβουλευτές τεσσάρων κομμάτων, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του Κινήματος Αλλαγής και του Ποταμιού.

Ο κ. Μητσοτάκης στον ολιγόλεπτο χαιρετισμό του επισήμανε την ανάγκη να μην απέχουν οι νέοι από τις κάλπες αλλά να συνδιαμορφώσουν με τις επιλογές τους το μέλλον τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη.

«Ξέρω πολύ καλά ότι οι νέοι είναι εξαιρετικά καχύποπτοι απέναντι στην πολιτική,  αλλά διατηρούν ταυτόχρονα μέσα τους την έμφυτη αισιοδοξία της νέας γενιάς. Κρατήστε την αισιοδοξία και αφήστε στην άκρη την καχυποψία. Και να θυμάστε πάντα ότι το μέλλον τελικά διαμορφώνεται από αυτούς οι οποίοι συμμετέχουν και όχι από αυτούς που απέχουν. Μη δώσετε ποτέ τη δυνατότητα σε κάποιους να αποφασίσουν για το μέλλον σας χωρίς τη δική σας συμμετοχή», είπε στους νέους που είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ο κ. Μητσοτάκης.

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης επεφύλαξε μια έκπληξη στους υποψηφίους ευρωβουλευτές και των τεσσάρων κομμάτων που συμμετείχαν στην εκδήλωση, προσκαλώντας τους να έρθουν, μετά το τέλος της συζήτησης, να παρακολουθήσουν την ανοιχτή ομιλία του.