Επίσκεψη του προέδρου της ΟΝΝΕΔ στην Καβάλα με αφορμή την ομιλία Μητσοτάκη

Ο Κώστας Δέρβος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη και την πρόεδρο της ΝΕ ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Μαρία Σαριγιαννίδου, είχαν σειρά επαφών με την ΟΝΝΕΔ Καβάλας και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ ΑΜ-Θ

Την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, στο πλαίσιο της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) επισκέφτηκε την Καβάλα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Κώστας Δέρβος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη και την πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Μαρία Σαριγιαννίδου.

Οι προαναφερόμενοι, πριν την ομιλία του προέδρου της ΝΔ, είχαν συνάντηση με τη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Καβάλας και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΤΕΙ ΑΜ-Θ, όπου συζήτησαν πιθανές μελλοντικές δράσεις οι οποίες αφορούν τη νεολαία της πόλης Καβάλας, καθώς επίσης και τις άμεσες εξελίξεις που προκύπτουν λόγω των εκλογών του Μαΐου.

Ανταλλάχτηκαν απόψεις για τη συνειδητοποίηση εκ μέρους των νέων της σημασίας της ψήφου τους και τους τρόπους με τους οποίους θα το κατανοήσουν.

Στη συνέχεια, παρευρέθηκαν όλοι μαζί στην ανοιχτή ομιλία του κ. Μητσοτάκη, όπου υπήρξε δυναμική συμμετοχή νέων και από την Καβάλα, αλλά και από άλλες περιοχές.

*Δελτίο Τύπου