Μακάριος Λαζαρίδης: Εξαιρετική η Λευκή Νύχτα, αλλά η αγορά χρειάζεται και άλλες τονωτικές «ενέσεις»

Ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία για τον Νομό Καβάλας συνεχάρη τους συντελεστές της διοργάνωσης, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με επαγγελματίες για τα προβλήματα της αγοράς

Στην αγορά της Καβάλας βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Μαΐου 2019 ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία για τον Νομό Καβάλας και στενός συνεργάτης του προέδρου του κόμματος, Μακάριος Λαζαρίδης, με αφορμή τις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη Λευκή Νύχτα).

Ο κ. Λαζαρίδης συνεχάρη τους διοργανωτές της Λευκής Νύχτας και ειδικά τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Βασίλη Λεμονίδη, κάνοντας λόγο για μια εξαιρετική πρωτοβουλία η οποία τονώνει την αγορά της Καβάλας και δίνει ένα ακόμα κίνητρο για να γίνει η Καβάλα πόλος έλξης για όλη την Περιφέρεια, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι απαιτούνται βαθιές θεσμικές και δη φορολογικές τομές ώστε οι επαγγελματίες να πάρουν βαθιά ανάσα, μετά από τη μακρόχρονη ύφεση, τομές τις οποίες όπως είπε, έχει ήδη προγραμματίσει η Νέα Δημοκρατία και θα τις εφαρμόσει άμεσα, την πρώτη κιόλας μέρα από την ανάληψη της εξουσίας, έχοντας ως προτεραιότητα την ανάταση της ραχοκοκαλιάς της ελληνικής οικονομίας.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, ενώ συναντήθηκε και με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, Χρήστο Μέτιο, ο οποίος επίσης βρέθηκε στην Καβάλα για τη Λευκή Νύχτα (δείτε εδώ φωτογραφίες).