Στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Μακάριος Λαζαρίδης [φωτογραφίες]

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ μαζί με πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος βρέθηκε «στην πρώτη γραμμή» σε μια ακόμα προεκλογική «μάχη»

Μήνυμα νίκης στις επικείμενες ευρωεκλογές έστειλε από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαΐου 2019 ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μπροστά σε χιλιάδες κόσμου που έδωσε το «παρών», με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να μιλάει, μεταξύ άλλων για το μέλλον της Ελλάδας και το πώς θα αμβλύνει τις συνέπειες από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη βρέθηκαν και πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος, μεταξύ αυτών και ένα από τα πολύ δυνατά «χαρτιά» της Νέας Δημοκρατίας στη Βόρεια Ελλάδα, ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης με τους βουλευτές Φ. Αραμπατζή (Σέρρες), Ν. Κεραμέως (Β’ Αθηνών), Δ. Κυριαζίδη (Δράμα), Τ. Δημοσχάκη (Έβρου) και Απ. Βεσυρόπουλο (Ημαθίας)

Εξάλλου, ο Μακάριος Λαζαρίδης δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση του -προσωπική και θεσμική- την οποία διατηρεί από το 1985 με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο και στηρίζει σταθερά από τα πρώτα του βήματα στην πολιτική.