Συνάντηση Δήμητρας Τσανάκα-Βαγγέλη Παππά στο πλαίσιο προγραμματικών συγκλίσεων

Οι επικεφαλής των συνδυασμών Ανάσα για τον Δήμο και Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση αντίστοιχα προσκάλεσαν και όλους τους άλλους συνδυασμούς «να προσέλθουν στον κοινό αγώνα για το καλό του δήμου»

Η δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού Ανάσα για τον Δήμο Δήμητρα Τσανάκα και ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Κοινωνικής Παρέμβασης Βαγγέλης Παππάς, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού, συναντήθηκαν και συζήτησαν εκτενώς το πλαίσιο των προγραμματικών συγκλίσεων.

Η συνάντηση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο επαφών το οποίο ξεκίνησε ο συνδυασμός του κ. Παππά με τους συνδυασμούς οι οποίοι «κατέβηκαν» στις εκλογές της 26ης Μαΐου, με την πρόσκληση να την αποδέχεται αμέσως η κ. Τσανάκα.

Η συζήτηση αφορούσε το διεκδικητικό πλαίσιο του Δημοτικού Συμβουλίου με φόντο την Καβάλα και στο πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν τα θέματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητα των δημοτών και την ανάπτυξη της πόλης, ενώ αμφότεροι προσκάλεσαν και όλες τις άλλες παρατάξεις να υπηρετήσουν αυτόν τον κοινό σκοπό.

Η επιτομή της συζήτησης συνοψίζεται στην παρακάτω κοινή δήλωσή τους:

«Συναντηθήκαμε σήμερα με τους εκπροσώπους της ΚΑΠ και αποδεχόμενοι της πρόσκλησης προς όλους συζητήσαμε το διεκδικητικό πλαίσιο για το καλό του Δήμου. Καλούμε και όλες τις άλλες παρατάξεις να προσέλθουν στον κοινό αγώνα».