Μακάριος Λαζαρίδης: Οι συγκοινωνίες είναι ψηλά στις προτεραιότητες της επόμενης κυβέρνησης της ΝΔ

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας συναντήθηκε με το ΔΣ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και μίλησε για βιώσιμες λύσεις στα προβλήματα του κλάδου μετά από ειλικρινή διάλογο

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΠΕ Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, συναντήθηκε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Ο κ. Λαζαρίδης ενημερώθηκε από τα μέλη του ΔΣ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην εργασία τους.

Ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε ότι οι συγκοινωνίες βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες της επόμενης Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεσμεύτηκε ότι θα βρεθούν λύσεις στα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου.

«Λύσεις βιώσιμες», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης, «μετά από ειλικρινή διάλογο με όλες τις πλευρές».

Ακόμη, ο κ. Λαζαρίδης αναφέρθηκε στο σημαντικό κοινωνικό έργο του ΚΤΕΛ και ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ για το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με αυτό θα μειωθούν άμεσα οι φόροι και οι ασφαλιστικές εισφορές, ενώ θα αντιμετωπιστεί και ο αθέμιτος ανταγωνισμός που διαπερνά οριζόντια την ελληνική οικονομία.