Μακάριος Λαζαρίδης: Καίρια θέση στη νέα κυβέρνηση «δείχνει» ο Αθηναϊκός Τύπος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις εφημερίδες της Αθήνας ο κ. Λαζαρίδης αναμένεται να τοποθετηθεί σε υψηλή κυβερνητική θέση σε ζητήματα τα οποία αφορούν στον Τύπο και στην Επικοινωνία του κυβερνητικού έργου

Κομβική θέση στην επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα έχει, σύμφωνα με ρεπορτάζ στον αθηναϊκό Τύπο, ο υποψήφιος βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης.

Τα κεντρικά ΜΜΕ υπενθυμίζουν ότι ο κ. Λαζαρίδης είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και ένας εκ των στενότερων συνεργατών του, όπως και το ότι η φιλία των δύο ανδρών είναι μακροχρόνια, καθώς γνωρίστηκαν στα μαθητικά τους χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις εφημερίδες της Αθήνας, ο κ. Λαζαρίδης αναμένεται να τοποθετηθεί σε καίρια κυβερνητική θέση σε ζητήματα τα οποία αφορούν στον Τύπο και στην Επικοινωνία του κυβερνητικού έργου.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η νυν εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Ζαχαράκη θα αναλάβει κυβερνητική εκπρόσωπος, ενώ ο Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του Κυριάκου Μητσοτάκη Τάκης Θεοδωρικάκος αναμένεται να αξιοποιηθεί ως υπουργός Επικρατείας.