Το ευχαριστώ της Βάσως Παπουτσή – Μήττα στον Κυριάκο Μητσοτάκη…

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον πρόεδρο της ΝΔ για την εμπιστοσύνη που της έδειξε επιλέγοντας της να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Καβάλας

Με την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος της ως υποψήφιας βουλευτή με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα, η Βάσω Παπουτσή Μήττα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη για την επιλογή. Δεσμεύεται δε να αγωνιστεί για το κόμμα, όπως έκανε και άλλες φορές κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά και την υλοποίηση του οράματος για την Ελλάδα και την Καβάλα.

Η ανακοίνωση της κ. Παπουτσή – Μήττα αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική του πρόταση αλλά και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου ώστε να είμαι υποψήφια Βουλευτής για τον Νομό Καβάλας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου και υπόσχομαι να φανώ αντάξια αυτής.
Δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, όπως έκανα πάντα και μάλιστα σε δύσκολες στιγμές για το κόμμα, για την υλοποίηση του κοινού μας οράματος για την Πατρίδα μας, τον Νομό Καβάλας και για τις διαχρονικές και αδιαπραγμάτευτες ηθικές αξίες της Νέας Δημοκρατίας».