Μακάριος Λαζαρίδης: Εργάζομαι για το καλό του νομού από την πρώτη ημέρα

Ο βουλευτής Καβάλας τήρησε την υπόσχεση του και επισκέφτηκε το ΤΟΕΒ Χρυσούπολης, μετά τις εκλογές, τονίζοντας ότι η βασική του προτεραιότητα είναι τα άμεσα θέματα της καθημερινότητας των πολιτών

Ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουλίου, το ΤΟΕΒ Χρυσούπολης, όπου συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα, ενώ συγχρόνως κατέγραψαν τις προτεραιότητες του αγροτικού κόσμου του κάμπου του Νέστου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Λαζαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τηρώντας την προεκλογική μου δέσμευση, την επομένη ημέρα των Εθνικών Εκλογών, επισκέφθηκα το ΤΟΕΒ Χρυσούπολης, ώστε να ενημερωθώ για τα τρέχοντα ζητήματα των αγροτών.

Κάναμε τον αρχικό σχεδιασμό για κοινές δράσεις που θα συμβάλουν στη βελτίωση της αγροτικής παραγωγής της περιοχής ευθύνης του Οργανισμού, καθώς και της προστασίας των καλλιεργειών από τα καιρικά φαινόμενα.

Αποτελεί βασική μου προτεραιότητα να ασχοληθώ άμεσα με τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών του Νομού Καβάλας, ώστε να βελτιωθεί στο μέγιστο δυνατό βαθμό το επίπεδο της ζωής όλων μας».