Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ απαντά στον… «τελευταίο εκλεγμένο βουλευτή» ΝΔ Καβάλας!

Κλιμακώνεται η «κόντρα» Μπάμπη Δράκου-Μακάριου Λαζαρίδη με τον πρώτο να κάνει λόγο σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του για «αθλιότητες που δεν θα περάσουν» και «μπηχτές» για τη στάση του δεύτερου στις Δημοτικές Εκλογές

Τις δικές του «βόμβες» έριξε, απαντώντας στις κατηγορίες του βουλευτή Καβάλας Μακάριου Λαζαρίδη [διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ] ο Μπάμπης Δράκος, μιλώντας στο ALPHA Radio 88.6. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας έκανε λόγο για «άσκοπη εσωστρέφεια μετά τον εκλογικό θρίαμβο», ενώ χα- ρακτήρισε τον κ. Λαζαρίδη ως τον «τελευταίο εκλεγμένο βουλευτή» ο οποίος «επέλεξε λάθος χρόνο καταρχήν και λάθος άνθρωπο κατά δεύτερον για να τα βάλει μαζί του».

Ο κ. Δράκος συνέχισε δε, κάνοντας λόγο για «αθλιότητες» που λέει ο κ. Λαζαρίδης «περιφερόμενος σε κανάλια και ραδιόφωνα», ενώ τον κατηγόρησε για πλήρη απαξίωση της Νομαρχιακής από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Καβάλα.

Σε ερώτημα για τη δική του στάση στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, ο κ. Δράκος ανταπάντησε… αναρωτώμενος για την στάση του κ. Λαζαρίδη στις δημοτικές εκλογές, ενώ για την προτροπή του βουλευτή να παραιτηθεί, τόνισε πως δεν είναι αρμόδιος αυτός να κρίνει.

«Θα πω στον τελευταίο εκλεγμένο βουλευτή ότι επέλεξε λάθος χρόνο καταρχήν και λάθος άνθρωπο»

Αρχικά ο κ. Δράκος ερωτώμενος για τα όσα του καταλογίζει ο κ. Λαζαρίδης, υποστήριξε: «Αντί να πανηγυρίσουμε για τη συντριπτική νίκη που πέτυχε η παράταξη μας στις εκλογές, την αυτοδυναμία που πέτυχε, ένα αποτέλεσμα που κανένας δεν πίστευε, ασχολούμαστε με το τι είπε ο τελευταίος εκλεγμένος βουλευτής της παράταξης με το δικό μου πρόσωπο.




»Αντί να ασχολούμαστε τώρα με την ανάλυση του αποτελέσματος και να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία, είτε το θέλουμε είτε όχι, θα είναι ισχυρή και λόγω αποτελέσματος και λόγω αριθμού βουλευτών, εμείς ασχολούμαστε με τα προσωπικά μας και με την εσωστρέφεια. Θα πω στον τελευταίο εκλεγμένο βουλευτή ότι επέλεξε λάθος χρόνο καταρχήν και λάθος άνθρωπο, κατά δεύτερον.

»Θα πω μία κουβέντα και θα το κλείσω, δεν είμαι από αυτούς τους ανθρώπους που ανοίγουν κόντρες, αλλά αθλιότητες τύπου, όπως αυτές που έλεγε προχθές, περιφερόμενος από σταθμό σε σταθμό, τηλεοπτικό ή ραδιοφωνικό, δεν θα περάσουν»!

«Να μας πει τι έκανε ο ίδιος και τα στελέχη του τη δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών στην Καβάλα»

Ο ίδιος συνέχισε: «Για τον χυδαίο πόλεμο και όλα αυτά, μέχρι εδώ που είπα. Όσον αφορά δε την στάση μου στις περιφερειακές εκλογές, του γυρίζω ακριβώς το ίδιο ερώτημα, να μας πει τι έκανε ο ίδιος και τα στελέχη του την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών στην Καβάλα».

«Οι χαρακτηρισμοί για το πρόσωπό μου περί καρκινώματος είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να πει»

Για το πώς εξηγείται αυτή η κόντρα, ο κ. Δράκος σημείωσε: «Η πλήρης απαξίωση της Νομαρχιακής από τη στιγμή που ήρθε στην Καβάλα οδήγησε σε αυτήν τη στάση. Εγώ όσες φορές ήρθα αντιμέτωπος με τον κ. Λαζαρίδη, ήρθα στα κομματικά όργανα, δεν βγήκα ποτέ δημόσια να πω κάτι γι αυτόν. Αλλά οι χαρακτηρισμοί για το πρόσωπο μου περί καρκινώματος είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να πει.

»Να ανακαλέσει αυτόν τον χαρακτηρισμό που δεν στρέφεται εναντίον μου αλλά εις βάρος της Νομαρχιακής του κόμματος που, σε τελευταία ανάλυση αυτοί εκπροσωπούν την παράταξη, αυτοί είναι, είτε το θέλει είτε δεν το θέλει, μέχρι τις επόμενες εκλογές, αυτοί θα είναι. Θα μετρηθούμε και στις επόμενες εκλογές».

«Τις συμπεριφορές του τις ξέρει το κόμμα»

Για το αν επιχείρησε να παρέμβει στη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Καβάλας και φούντωσε η κόντρα κατέληξε: «Δεν θα απαντήσω τίποτε άλλο γι’ αυτό το θέμα», ενώ για την προτροπή του κ. Λαζαρίδη να παραιτηθεί, ο κ. Δράκος πρόσθεσε: «Δεν είναι αρμόδιος αυτός. Τις συμπεριφορές του τις ξέρει το κόμμα. To κόμμα αυτό έχει μία ιστορία, το ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και όλοι οι αρχηγοί ξέρουν τι γίνεται, ξέρουν τα πάντα. Εγώ βάζω άνω τελεία, είναι στο χέρι του κυρίου να σταματήσει αυτό».