Η αντιπολίτευση στην ΠΑΜ-Θ οργανώνεται

Συνάντηση στην Καβάλα των εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων της «Περιφερειακής Σύνθεσης» υπό τον επικεφαλής  Χριστόδουλο Τοψίδη

Το απόγευμα της Τρίτης 23/7 πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση» υπό τον επικεφαλής  Χριστόδουλο Τοψίδη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο οργανωτικός σχεδιασμός και το πλαίσιο στο οποίο θα λειτουργεί η «Περιφερειακή Σύνθεση»,  προκειμένου να εκφράζεται αξιόπιστα και τεκμηριωμένα ο Προγραμματικός αυτοδιοικητικός λόγος του συνδυασμού, εν όψει της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου.

Με τεκμηριωμένες απόψεις, θέσεις και προτάσεις η «Περιφερειακή Σύνθεση» θα συμμετέχει ενεργά στο Περιφερειακό Συμβούλιο της ΑΜΘ, συνδιαμορφώνοντας τον αναπτυξιακό ρόλο της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση των εποικοδομητικών πρωτοβουλιών στις επερχόμενες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η Περιφέρειά μας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: Βαβίας Σταύρος, Βουλγαρίδης Νικόλαος, Εξακουστός Κωνσταντίνος (ΠΕ Έβρου), Ταπατζάς Μανώλης, Ιμάμογλου Τζιχάν, Καζάκου Φελίνα (ΠΕ Ροδόπης), Αμοιρίδης Μιχάλης, Βουρβουκέλης Οδυσσέας, Χατζηγκενέ Ιρφάν (ΠΕ Ξάνθης), Μαρκόπουλος Θεόδωρος, Γάκης Χρήστος, Ιωσηφίδης Αλέξανδρος (ΠΕ Καβάλας), Πολυμέρου Μαρία (Π.Ε. Θάσου).