Μακάριος Λαζαρίδης: Άμεσα, ίσως και εντός της ημέρας, θα επιλυθεί το πρόβλημα του Αγροτικού Ιατρείου Νέας Περάμου

Έγιναν επαφές με τις ηγεσίες του Υπουργείου Οικονομικών και της Cosmote, προκειμένου να επιλυθεί το ζήτημα

Αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το πρόβλημα που προέκυψε σχετικά με το αγροτικό ιατρείο Νέας Περάμου, ο Βουλευτής της ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης επικοινώνησε με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Cosmote. Ο κ. Λαζαρίδης στην επικοινωνία που είχε τόνισε ότι πρόκειται για πολύ σοβαρό ζήτημα, καθώς η Νέα Πέραμος συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών του Νομού Καβάλας. Επιπλέον, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε πως η επίλυση του προβλήματος επείγει ούτως ή άλλως, διότι πρόκειται για θέμα που σχετίζεται με τη δημόσια υγεία.

Τόσο η ηγεσία του Υπουργείου, όσο και οι επικεφαλής της εταιρείας τηλεπικοινωνιών δήλωσαν ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί άμεσα, ίσως και εντός της σημερινής ημέρας.

Αμέσως μετά τις τηλεφωνικές επαφές ο κ. Λαζαρίδης έκανε την εξής δήλωση:

«Αμέσως μόλις περιήλθε στη γνώση μου το ζήτημα που αντιμετώπιζε το αγροτικό ιατρείο της Νέας Περάμου, επικοινώνησα με την υπεύθυνη ιατρό, προκειμένου να ενημερωθώ.

Αντιλαμβανόμενος τη σοβαρότητα και τον επείγοντα χαρακτήρα του ζητήματος, απευθύνθηκα στον κ. Κικίλια, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι από την πλευρά του Υπουργείου θα γίνει κάθε απαραίτητη ενέργεια.

Στη συνέχεια απευθύνθηκα στην Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών Cosmote, όπου οι αρμόδιοι συμφώνησαν να επιληφθούν άμεσα, προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κικίλια, καθώς και τους υπευθύνους της Cosmote για το ενδιαφέρον τους και την άμεση συμβολή τους.

Τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών είναι η άμεση προτεραιότητά μας. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει πράξη τις δεσμεύσεις της και στέκεται από την πρώτη στιγμή δίπλα στον πολίτη».