Αρχίζει και τυπικά η νέα θητεία του Χρήστου Μέτιου στην ηγεσία της Περιφέρειας ΑΜΘ

Η τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη και των Περιφερειακών Συμβούλων θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου «Γιώργος Παυλίδης»

Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Αυγούστου θα ορκιστεί η νέα διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, έτσι όπως προέκυψε από τις εκλογές στην αρχή του καλοκαιριού. Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος καθώς και τα μέλη του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου θα βρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του περιφερειακού συμβουλίου «Γεώργιος Παυλίδης», στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης για να ξεκινήσουν τη νέα θητεία που αρχίζει τυπικά την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου.

Η πρόσκληση για την τελετή ορκωμοσίας αναφέρει σχετικά: «Σας προσκαλούμε στην τελετή ορκωμοσίας του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου και των μελών του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 και ώρα 12:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου “Γεώργιος Παυλίδης”, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης επί της Λεωφόρου  Δημοκρατίας 1, στην Κομοτηνή».

Η πρώτη συνεδρίαση του σώματος θα γίνει την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την εκλογή των μελών του προεδρείου και των μελών της οικονομικής Επιτροπής. Η σχετική πρόσκληση αναφέρει: «Παρακαλείσθε όπως  προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων «Γεώργιος Παυλίδης» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, την 1η-09-2019  ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00, ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 165  και 175 του Ν.3852 /2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».