Μακάριος Λαζαρίδης: Επισκέφτηκε 20 χωριά σε 5 μέρες [Φωτογραφίες]

Την προεκλογική περίοδο θυμήθηκε ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, περιοδεύοντας σε όλο το εύρος της Περιφερειακής Ενότητας και συζητώντας με τους πολίτες για τα προβλήματα και τις λύσεις τους

Περιοδείες που θυμίζουν προεκλογική περίοδο πραγματοποίησε σε ολόκληρο το νομό ο Βουλευτής της ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, συζητώντας με τους πολίτες για τα προβλήματα και αναζητώντας λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.

«Το σημαντικό είναι να είμαι μαζί σας και μετά τις εκλογές», επισήμαινε προεκλογικά στις περιοδείες του ο κ. Λαζαρίδης. Και αυτό κάνει πράξη μετεκλογικά, με τους πολίτες να τον υποδέχονται με χαρά.

Μάλιστα ένας πολίτης στο Μακρυχώρι όταν είδε τον κ. Λαζαρίδη τον ρώτησε αστειευόμενος: «Τι έγινε και είσαι πάλι εδώ; Εκλογές έχουμε;». Ο κ. Λαζαρίδης του θύμισε τη δέσμευσή του να είναι συνεχώς δίπλα τους και εκείνος του απάντησε λακωνικά: «Είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τους βουλευτές μόνο προεκλογικά».

Ειδικότερα, την τελευταία εβδομάδα, ο κ. Λαζαρίδης εκτός από τις επαφές που είχε στην πόλη της Καβάλας, αλλά και στις Κρηνίδες και στην Π. Καβάλα, περιόδευσε και συναντήθηκε με πολίτες του Νέστου στην Χρυσούπολη και την Κεραμωτή και στα χωριά: Ν. Καρυά, Ερατεινό, Αγίασμα, Πηγές, Λεκάνη, Κεχρόκαμπο και Μακρυχώρι, ενώ συνομίλησε και με παραγωγούς στο παζάρι της Χρυσούπολης.

Ο κ. Λαζαρίδης επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Νέστου όπου ενημέρωσε την διευθύντρια κυρία Στέλλα Αργυριάδου για τις συναντήσεις που είχε με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με το Σωματείο των Λιμνοθαλασσών Κεραμωτής.

Επίσης, συναντήθηκε με πολίτες στο Παγγαίο και πιο συγκεκριμένα στα χωριά: Μεσορόπη, Μουσθένη, Δωμάτια, Αυλή, Πλατανότοπο και Ποδοχώρι.

Επιπλέον, ο κ. Λαζαρίδης παρευρέθηκε στις ορκωμοσίες των νέων δημάρχων και δημοτικών – κοινοτικών συμβουλίων της Καβάλας κ. Θ. Μουριάδη, Νέστου κ. Σ. Μιχαηλίδη και Θάσου κ. Λ. Κυριακίδη. Απουσίασε μόνο από την ορκωμοσία στο Δήμο Παγγαίου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του στη Βουλή.

Στην Καβάλα, ακόμη, ο κ. Λαζαρίδης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του ανακαινισμένου «Βερούλειου» γηπέδου, καθώς και στην υπαίθρια θεία λειτουργία που τέλεσε ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπολέως και Θάσου κ.κ. Στέφανος στο προσκυνητάρι του Αγίου Φανουρίου, στο Παληό.

Στην Θάσο ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, στον Λιμένα, στην Σκάλα Καλλιράχης, όπου παρευρέθηκε σε εκδήλωση του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου και το Σωματείου Φίλων του Κ.Υ. «Άγιος Παντελεήμονας» και στην Καλλιράχη.

Συνάντηση με κτηνοτρόφους

Ο κ. Λαζαρίδης, τέλος, συναντήθηκε για μια ακόμη αφορά με το Σύνδεσμο Κτηνοτρόφων Ν. Καβάλας με τους οποίους συζήτησε όλα τα προβλήματά τους. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να επαναλάβει τη δέσμευση του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για «καθεστώς πλήρων και αποτελεσματικών ελέγχων για την πάταξη των ελληνοποιήσεων».