Δίπλα στους πολίτες ο Μακάριος Λαζαρίδης [φωτογραφιες]

Περιοδεία του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ στο ΚΑΠΗ και τη γειτονιά του Σούγιολου

Την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα και τις προτάσεις των πολιτών είχε ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, ο οποίος επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ στην οδό Αγίου Αθανασίου, ενώ περιόδευσε και στη γειτονιά του Σούγιολου.

Ο κ. Λαζαρίδης συνομίλησε με τους κατοίκους και τους ανθρώπους του μόχθου, αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για όλα τα μείζονα ζητήματα που τους απασχολούν και τους εξήγησε για τις προτεραιότητες του κυβερνώντος κόμματος το οποίο εκπροσωπεί στο νομό. Παράλληλα, τόνισε εκ νέου ότι η σημερινή Κυβέρνηση υλοποιεί ό,τι δεσμεύτηκε προεκλογικά και δεν μοιράζει υποσχέσεις τις οποίες αδυνατεί να φέρει σε πέρας.

«Θέλουμε να σας κοιτάμε στα μάτια και να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στις εκλογές», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, μιλώντας για μια διαφορετική φιλοσοφία με την οποία κινείται ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σε σχέση με τις προηγούμενες Κυβερνήσεις.

Απαντώντας στα ερωτήματα και τις απορίες των πολιτών, ο κ. Λαζαρίδης έδωσε διευκρινίσεις για τα τρέχοντα θέματα της καθημερινότητάς τους, με έμφαση στις συντάξεις και τα επιδόματα, τη μείωση της φορολογίας και των ασφαλιστικών εισφορών, τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας και του εκπαιδευτικού μας συστήματος.