ΟΝΝΕΔ Καβάλας: Η «φωνή» μας έγινε πιο δυνατή

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής για τα πρόσωπα που αναδείχτηκαν από την Καβάλα σε υψηλά κλιμάκια της ΟΝΝΕΔ μετά το πέρας του 12ου Τακτικού Συνεδρίου

Τα συγχαρητήριά της σε όσα στελέχη από την Καβάλα κατάφεραν να αναδειχτούν σε υψηλές θέσεις στην ΟΝΝΕΔ εκφράζει η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας της Οργάνωσης, ενώ παράλληλα με την ευχή για καλή δύναμη στο έργο τους, σχολιάζει ότι «η φωνή της Καβάλας έγινε πιο δυνατή».

Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Καβάλας

Η Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ Καβάλας μετά το πέρας του 12ου Τακτικού Συνεδρίου συγχαίρει τον νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη για την εκλογή του και του εύχεται καλή και δημιουργική θητεία.

Επιπρόσθετα θα επιθυμούσαμε να συγχαρούμε τα 2 στελέχη της νεολαίας μας τους ικανούς και αξιόλογους Θανάση Φιλόσογλου και Δέσποινα Σταυρίδου που κατάφεραν να εκλεγούν στην Κεντρική Επιτροπή της γαλάζιας νεολαίας κάνοντας τη φωνή της Καβάλας πιο δυνατή.

Επίσης,θα θέλαμε να συγχαρούμε τη συνεργάτιδά μας Χριστίνα Καφετζοπούλου που τοποθετήθηκε στη θέση της αναπληρώτριας υπευθύνου Γυναικείων Θεμάτων και Ισότητας των Φύλων στο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ, πετυχαίνοντας την εκπροσώπηση της τοπικής μας νεολαίας στα υψηλότερα κλιμάκια της ΟΝΝΕΔ.

Τέλος,θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ξανά όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Καβάλας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Καβάλας του ΔΙΠΑΕ για τη στήριξη και εμπιστοσύνη τους. Συνεχίζουμε για το αύριο, πιο αποφασισμένοι και πιο δυνατοί.