ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη για τις ζημιές στη Θάσο

Οι 3 πρώην βουλευτές του κόμματος στην Καβάλα, μαζί με Περιφερειακούς και Δημοτικούς συμβούλους επισκέφτηκε τον Κώστα Αντωνιάδη – Επίκειται επίσκεψη κλιμακίου στις πληγείσες περιοχές του νησιού

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αποτελούμενο από τους πρώην βουλευτές Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Κώστα Μορφίδη και Γιώργο Παπαφιλίππου επισκέφτηκε την Τρίτη (26/11) τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη προκειμένου να ενημερωθούν για τις ζημιές από τις καταστροφικές  βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Λυμπεράκης από την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία»  και αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Θάσου «Δημοτική Θασιακή Κίνηση Πάμε Μαζί» από τον επικεφαλής Δημήτρη Θεοδωρίδη και το μέλος Βασίλη Βασιλειάδη.

Έγινε ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη για της ζημιές που υπέστη το νησί της Θάσου και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας οι καταγραφές των οποίων συνεχίζονται.

Στη συνάντηση η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την ενεργοποίηση της Περιφέρειας στην κατεύθυνση της άμεσης καταγραφής των καταστροφών, τόσο σε δημόσιες υποδομές, όσο και σε ιδιωτικές περιουσίες αλλά και σε καταστροφές στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα.

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου τις πληγείσες περιοχές στο νησί της Θάσου και θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Θάσου, τα τοπικά συμβούλια και κατοίκους που έχουν πληγεί.