Τέλος τα πλευρικά διόδια στην ανατολική είσοδο της Καβάλας

Με ανάρτησή του ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μακάριος Λαζαρίδης ενημέρωσε ότι μετά από πιέσεις, η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ έδωσε εντολή στον ανάδοχο να ανοίξει η ανατολική πλευρά της πόλης πριν από τα Χριστούγεννα

«Φρένο» φαίνεται ότι μπαίνει στις εργασίες για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων στην ανατολική πλευρά της Καβάλας στο ύψος της Νέας Καρβάλης. Αυτό ανέφερε με ανάρτησή του στο twitter ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μακάριος Λαζαρίδης, ενημερώνοντας ότι μετά από πιέσεις, η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ έδωσε εντολή στον ανάδοχο να ανοίξει η ανατολική πλευρά της πόλης στο ύψος της Νέας Καρβάλης και μάλιστα πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Υπενθυμίζεται ότι εσχάτως, ο κ. Λαζαρίδης είχε υποστηρίξει πως ούτως ή άλλως δεν έχει νόημα να δημιουργηθούν τα πλευρικά διόδια, κάνοντας λόγο για «πεταμένα λεφτά», αφού μέσα στο 2020 θα ξεκινήσει η λειτουργία του αναλογικού συστήματος και άρα είναι μάταιη η κατασκευή τους, εκφράζοντας ανοιχτά την αντίθεσή του με τοπικούς πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες οι οποίοι ζητούσαν την επίσπευση των εργασιών για την κατασκευή των πλευρικών διοδίων (διαβάστε τα ρεπορτάζ εδώ και εδώ).

Η ανάρτηση του Μακάριου Λαζαρίδη