Μακάριος Λαζαρίδης: Όλοι μαζί, με σύνεση, τόλμη και ενότητα, μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά

Το μήνυμα του βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία μετά το πέρας των εκδηλώσεων για τα Θεοφάνεια

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα Θεοφάνεια οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Καβάλα παρέστη τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μακάριος Λαζαρίδης.

Συγκεκριμένα, παρευρέθηκε στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου και στη συνέχεια στον Αγιασμό των Υδάτων στο λιμάνι της Καβάλας.

Μετά το πέρας της τελετής ο κ. Λαζαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για την Ορθοδοξία. Ο εορτασμός των Θεοφανείων συμβολίζει την πνευματική ανάταση, την ψυχική κάθαρση και το φωτισμό των καρδιών μας. Ο ελληνικός λαός, μετά από πολλές θυσίες, ατενίζει πλέον το μέλλον του με αισιοδοξία και ελπίδα. Η χώρα μας έχει γυρίσει σελίδα. Όλοι μαζί, με σύνεση, τόλμη, αποφασιστικότητα και κυρίως ενότητα, μπορούμε να πάμε μπροστά. Χρόνια πολλά».