Γέμισε από κόσμο και ευχές το πολιτικό γραφείο του Μακάριου Λαζαρίδη [φωτογραφίες]

Πλήθος φίλων και συνεργατών έσπευσε να ευχηθεί στον βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία για την ονομαστική του εορτή

Αμιγώς εορταστικό ήταν το κλίμα στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μακάριου Λαζαρίδη το μεσημέρι της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2020.

Ο κ. Λαζαρίδης υποδέχθηκε τους εκατοντάδες πολίτες, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Νάνσυ και στενούς του συνεργάτες και για πάνω τρεις ώρες αντάλλασσε ευχές για υγεία, ευημερία και, φυσικά, πολύ καλύτερες ημέρες για τον τόπο.

Στο εορταστικό κλίμα της ημέρας και οι δηλώσεις του κ. Λαζαρίδη, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων ότι η ενασχόληση με την πολιτική δεν διαρκεί για πάντα, σε αντίθεση με τις φιλίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων. «Η αγάπη του κόσμου είναι αυτή που μου δίνει δύναμη να προσπαθώ για το κοινό καλό», ανέφερε μιλώντας στα ΜΜΕ ο κ. Λαζαρίδης.

Μια ιδιαίτερη στιγμή ήταν όταν ένας ηλικιωμένος ευχήθηκε στον κ. Λαζαρίδη «να είναι αυτή η πρώτη από τις δεκάδες φορές που θα υποδεχθεί κόσμο για να του ευχηθεί για την γιορτή του ως βουλευτής», ενώ αρκετοί ήταν οι πολίτες οι οποίοι επαίνεσαν τον κ. Λαζαρίδη για την καθημερινή ενασχόλησή του με τα προβλήματα του τόπου και τις ενέργειές για την επίλυσή τους.

Φωτογραφίες από το γιορτινό κλίμα στο γραφείο του Μακάριου Λαζαρίδη