Μακάριος Λαζαρίδης: Με έξι νέα οχήματα ενισχύεται η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας

Συνάντηση του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη - 4 καινούρια αυτοκίνητα μάρκας Nissan QASHQAI 4Χ4, καθώς και 2 άλλα, προερχόμενα από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού σύντομα στο στόλο της ΑΔ Καβάλας

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας στην τοπική κοινωνία της Καβάλας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, ο βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης είχε συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο κ. Λαζαρίδης ζήτησε από τον υπουργό την επιπλέον ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας σε μέσα και το αίτημα αυτό τελικά βρήκε ανταπόκριση, καθώς ο κ. Χρυσοχοΐδης δεσμεύτηκε να παραχωρηθούν άμεσα προς χρήση 6 συνολικά αυτοκίνητα: 4 καινούρια, μάρκας Nissan QASHQAI 4Χ4, καθώς και 2 άλλα, προερχόμενα από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού – ΔΔΔΥ (πρώην ΟΔΔΥ).

Επιπλέον, ο κ. Λαζαρίδης ζήτησε από τον κ. Χρυσοχοΐδη την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας με επιπλέον προσωπικό. Παράλληλα, απέσπασε τη δέσμευση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη για τη δημιουργία Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Καβάλας, αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η παραχώρηση της Εγνατίας Οδού.

Ο κ. Λαζαρίδης με αφορμή τις εξελίξεις αυτές έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω γνωστό ότι έξι οχήματα, τέσσερα καινούρια Nissan QASHQAI και δύο από τη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού, θα διατεθούν άμεσα για την κάλυψη των αναγκών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, στηρίζοντας το δύσκολο έργο των ανδρών και των γυναικών που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρυσοχοΐδη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που του υπέβαλα.

Ο νόμος και η τάξη επανέρχονται στη χώρα και, όπως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά εμπράκτως, η ασφάλεια των πολιτών είναι πρώτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».