Μακάριος Λαζαρίδης: «Το στοίχημα για την αναβάθμιση της ιστορικής συνοικίας της Παναγίας θα το κερδίσουμε»

Ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ παραβρέθηκε στην επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια από την ίδρυση του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου της Παναγίας «Το Κάστρο»

Στην επετειακή εκδήλωση του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου της Παναγίας «Το Κάστρο», με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυση του, παρευρέθηκε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας  Μακάριος Λαζαρίδης.

Κατά το χαιρετισμό του, διεμήνυσε στα μέλη του Συλλόγου ότι «πάντα βρισκόμουν και θα συνεχίσω να βρίσκομαι σταθερά δίπλα σας», υπενθυμίζοντας, μεταξύ άλλων, την κάθετη διαφωνία του στην άρνηση από την αντιπολίτευση του Δήμου Καβάλας της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης των 4.000.000 ευρώ.

«Είναι πέρα κάθε λογικής να στερούμε τη δυνατότητα κρίσιμων παρεμβάσεων στην ιστορική συνοικία της Παναγίας», σημείωσε ο κ. Λαζαρίδης και έστειλε το μήνυμα ότι «το στοίχημα για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Παναγίας, αλλά και της ιστορικής συνοικίας της Καβάλας, θα κερδηθεί».

Κάλεσε δε τα μέλη του Συλλόγου να συνεχίσουν να υπηρετούν τον τόπο, μέσα από τα «Καστροφεγγίσματα» τις εκδηλώσεις και τις παραστάσεις, την αναβίωση των εθίμων, τις βραβεύσεις και τις γιορτές. «Σας καλώ να συνεχίσετε να κάνετε την Καβάλα μας υπερήφανη και να συνεχίσετε με την ίδια ζέση να διατηρείτε την ιστορία μας ζωντανή. Σας αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την προσπάθειά σας να διασώσετε και να διαιωνίσετε με το σωστό τρόπο την ιστορική μνήμη. Γιατί η διαιώνιση της ιστορικής μας ταυτότητας εξασφαλίζει και τη διαιώνιση της δικής μας ύπαρξης», τόνισε ο κ. Λαζαρίδης.