Συνάντηση του Θόδωρου Καράογλου με τον Θόδωρο Μουριάδη-Περιοδεία του υφυπουργού στην ΠΕ Καβάλας [φωτογραφίες]

Ποια θέματα έθεσε ο δήμαρχος Καβάλας στον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης-Συναντήσεις του υφυπουργού με τους Μητροπολίτες Στέφανο και Χρυσόστομο, με τον Αντιπεριφερειάρχη, με δημάρχους και παραγωγικούς φορείς

Συνάντηση με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρο Καράογλου, στο πλαίσιο περιοδείας του στον Νομό Καβάλας, είχε την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, κατά τη διάρκεια της οποίας τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη και τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου. Ο Δήμαρχος Καβάλας ζήτησε τη στήριξη του κ. Καράογλου, για την κατά το δυνατόν συντομότερη επίλυση των σημαντικών κυκλοφοριακών προβλημάτων που υπάρχουν στην ανατολική πλευρά της Καβάλας, από την πτώση της γέφυρας στο παλιό νοσοκομείο, καθώς και για την επίσπευση των διαδικασιών δημοπράτησης της μελέτης που αφορά την κατασκευή της Περιμετρικής.

Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα των καταστροφών που υπέστησαν διάφορες περιοχές του Δήμου Καβάλας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της προηγούμενης περιόδου, ζητώντας τη συνδρομή του υφυπουργού Εσωτερικών για την άμεση αποκατάσταση των ζημιών, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αναγκαιότητα αναβάθμισης του τοπικού οδικού δικτύου και στην άρση του αποκλεισμού της Καβάλας από το δίκτυο οικιακού φυσικού αερίου που πρόκειται να κατασκευάσει η ΔΕΔΑ. Ο κ. Καράογλου, αφού σημείωσε με προσοχή όσα του επισήμανε ο Δήμαρχος Καβάλας, υπογράμμισε πως θα προωθήσει στους αρμόδιους υπουργούς τα αιτήματα που του υποβλήθηκαν και τόνισε με έμφαση ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την τουριστική προβολή της ευρύτερης περιοχής, μέσω των συνεργασιών που έχει αναπτύξει τους τελευταίους μήνες με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους κοινωνικούς εταίρους.

Περιοδεία και επαφές σε όλον τον Νομό

Ο κ. Καράογλου, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Καβάλας με τη ΝΔ Μακάριο Λαζαρίδη και Γιάννη Πασχαλίδη, πραγματοποίησε σειρά επαφών στον Νομό. Στο πλαίσιο της περιοδείας του, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανο, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσόστομο, με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, με τους δημάρχους Παγγαίου και Νέστου, με τους προέδρους του Επιμελητηρίου και του ΤΕΕ ΑΜ, ενώ επισκέφτηκε παραγωγικές μονάδες του Νομού.

Δείτε φωτογραφίες από την περιοδεία του Θόδωρου Καράογλου στον Νομό Καβάλας