Μακάριος Λαζαρίδης: Με πρωτοπόρους τους νέους μας, ο Μητσοτάκης αλλάζει την Ελλάδα

Συνάντηση του Βουλευτή Καβάλας της ΝΔ με τον Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ Καβάλας

Ο Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης συναντήθηκε με τον νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Καβάλας Βασίλη Εμμανουηλίδη.

Ο κ. Λαζαρίδης συνεχάρη τον κ. Εμμανουηλίδη για την ανάληψη των καθηκόντων του επισημαίνοντάς του ότι «είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σε συναντώ, με αφορμή την αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία της νεολαίας μας εδώ στην Καβάλα».

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά στη δική του πορεία στην ΟΝΝΕΔ, από το 1984 έως το 1993, τονίζοντας ότι «είχα και εγώ την τιμή να υπηρετήσω την ΟΝΝΕΔ και πραγματικά αναπολώ εκείνες τις μοναδικές στιγμές. Ανέκαθεν ήμουν υπέρ της άποψης ότι τα νέα παιδιά είναι το πιο δυναμικό και δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας».

Επιπλέον, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι «με πρωτοπόρους τους νέους μας ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλάζει ήδη την Ελλάδα».

Ακόμη, ο κ. Λαζαρίδης ανέφερε ότι «με τις ιδέες σας, το πάθος σας, το ήθος σας και την αγάπη για την πατρίδα, θα πετύχετε τους στόχους σας και – όπως έχει πει και ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης – να κάνετε κάθε παλιό στοίχημα να ξεθωριάζει μπροστά στο επόμενο».

Ο κ. Λαζαρίδης, τέλος, έκανε ειδική αναφορά στον απελθόντα Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Καβάλας Χρήστο Μιχαλίτση, τονίζοντας ότι «σε μια δύσκολη και απαιτητική χρονική συγκυρία, ο Χρήστος κατάφερε να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την γαλάζια νεολαία, ανταποκρινόμενος σε μια σειρά δύσκολων προκλήσεων».