Διαδικτυακή «Kontra» Λαζαρίδη-Δούρου με αφορμή τα μέτρα για τον κορονοϊό

Τα «καρφιά» της τ. Περιφερειάρχη Αττικής στον βουλευτή Καβάλας και οι «πληρωμένες» απαντήσεις του Μακάριου - Μια «κόντρα» στο twitter που έφτασε ακόμα και σε απειλές για... δικαστήρια!

Το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαρτίου 2020, λίγα λεπτά μετά την αποστολή του SMS από το 112 για μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, η Ρένα Δούρου παρακολουθώντας τον Μακάριο Λαζαρίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, έσπευσε να σχολιάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Όποιος βλέπει τώρα Kontra Channel και Μακάριο Λαζαρίδη προτιμά να πάει από sms πολιτικής προστασίας»!

Άμεση ήταν η αντίδραση του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στα όσα έγραψε η τ. Περιφερειάρχη Αττικής: «Οι Έλληνες περιμένουμε ένα συγνώμη σας για τους 125 νεκρούς σε Μάτι και Μάνδρα έστω και με sms», ήταν η «πληρωμένη» απάντηση του κ. Λαζαρίδη μέσω twitter.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του δημοφιλούς Δικτύου που έσπευσαν να επικρίνουν την ανάρτηση της κυρίας Δούρου, εγκρίνοντας παράλληλα την «επική τάπα-σφαλιάρα» του Μακάριου στην τ. Περιφερειάρχη.

Ωστόσο, η κυρία Δούρου δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε να προκαλεί τον Μακάριο Λαζαρίδη, γράφοντας: «Ελάτε να μας εξηγήσετε τις ποινικές και διοικητικές ευθύνες τώρα που θυσιάσατε τους νεκρούς και τον πόνο για να βγείτε εσείς βουλευτής και κάποιος άλλος περιφερειάρχης»!

«Σκληρή» ήταν και η δεύτερη απάντηση του Μακάριου ο οποίος της έγραψε: «Συγνώμη θα ζητήσετε; Όλα τ’ άλλα είναι λόγια του αέρα! Η ιστορία σας είναι αιματοβαμμένη & αυτό δεν αλλάζει. Σας αφήνω με τις τύψεις σας. Αν έχετε!».




Η Ρένα Δούρου «επέστρεψε», απειλώντας τον Μακάριο Λαζαρίδη με μηνύσεις και για συνάντηση όχι στα… γουναράδικα, αλλά στις αίθουσες των δικαστηρίων!

Ο Καβαλιώτης βουλευτής σήκωσε το «γάντι» και απάντησε: «Σε ποιες αίθουσες; Σε αυτές που στις 18/7/19 πήγατε και απολογηθήκατε εσείς; Αλήθεια θα μας θυμίσετε και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζετε;», ενώ στο τέλος τής ευχήθηκε «καληνύχτα και καλή τύχη».