Μακάριος Λαζαρίδης: Απλώνουμε δίχτυ προστασίας για εργαζομένους και επιχειρήσεις

Τηλεοπτικές δηλώσεις του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας για τα μέτρα της Κυβέρνησης σε σχέση με τον κορονοϊό αλλά και τους χειρισμούς Μητσοτάκη στον Έβρο

«Η Ελλάδα αντέχει. Το διαπιστώνει κανείς συγκρίνοντας την κατάσταση της χώρας μας σε σχέση με τις άλλες χώρες της Ευρώπης ή τις Η.Π.Α. Ήταν σημαντικό το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός άκουσε τους ειδικούς, λαμβάνοντας τις αποφάσεις γρήγορα». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

Ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε την προσήλωση της Κυβέρνησης στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, καθώς προέχει η ασφάλεια των πολιτών και τη στήριξη όσων πλήττονται από την παρούσα κρίση. «Απλώνουμε ένα δίχτυ προστασίας για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Τα μέτρα που εφαρμόζονται είναι στην απολύτως σωστή κατεύθυνση, με συνολικό δημοσιονομικό κόστος 4,7 δις ευρώ. Ποσό που αντιστοιχεί στο 2,5% του ΑΕΠ, πάνω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο ο οποίος αντιστοιχεί στο 2%», σημείωσε.

Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή, ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, «σε αυτή τη “φουρτούνα” την οποία περνάμε, είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που το τιμόνι της χώρας το κρατάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κάτι το οποίο αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στις δημοσκοπήσεις, στις οποίες το 85% των πολιτών εμφανίζεται απολύτως ικανοποιημένο από τις ενέργειες και αποφάσεις του Πρωθυπουργού τόσο σε σχέση με την αντιμετώπιση της πανδημίας όσο και σε σχέση με αυτό που αντιμετωπίσαμε στον Έβρο για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, πετυχαίνοντας μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στα σχέδια του Ερντογάν».