Μακάριος Λαζαρίδης: Συμφωνώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, δίνω το 50% του μισθού μου στη μάχη κατά του κορονοϊού!

Ο Καβαλιώτης βουλευτής ανταποκρίθηκε πρώτος από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο κάλεσμα του Πρωθυπουργού να σταθούμε «όλοι ίσιοι απέναντι στην υγειονομική απειλή»

Να καταθέσουν το 50% του μισθού τους για τους επόμενους 2 μήνες σε ειδικό λογαριασμό, κάλεσε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, υπουργούς και υφυπουργούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός σημείωσε ότι είναι μια συμβολική κίνηση στη μάχη κατά του κορονοϊού και σημειώνει ότι πιστεύει ότι το ίδιο θα κάνουν και τα άλλα κόμματα.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης «Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της ΝΔ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.
«Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Ο Μακάριος ανταποκρίθηκε πρώτος στο κάλεσμα Μητσοτάκη

Ο πρώτος από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του πρωθυπουργού και αναπαρήγαγε την ανάρτηση-προτροπή του να καταθέσουν το ήμισυ του μισθού τους στη μάχη κατά του κορονοϊού ήταν ο Μακάριος Λαζαρίδης.
Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο Καβαλιώτης βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και στενός συνεργάτης -επί πολλά χρόνια- του πρωθυπουργού, δίπλα στην ανάρτησή του, «ευθύνη μας @kmitsotakis να στηρίξουμε σήμερα, την συλλογική ευημερία της επόμενης ημέρας. Υποχρέωσή μας @PrimeministerGR να συμμετέχουμε στο κόστος των συνεπειών της πανδημίας».