Μακάριος Λαζαρίδης: Ο Μητσοτάκης θα ανταποκριθεί με επιτυχία και στη νέα πρόκληση της επανεκκίνησης της οικονομίας

Τηλεοπτικές δηλώσεις του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας για τη διαχείριση από την Κυβέρνηση της «επόμενης μέρας» μετά την πανδημία

«Ζούμε μια πρωτόγνωρη υγειονομική και κατά συνέπεια οικονομική κρίση, που αφορά ολόκληρο τον πλανήτη. Δεν ήρθε ξαφνικά η “κακή” Νέα Δημοκρατία να φέρει την καταστροφή. Δεν λέμε ότι όλα είναι εύκολα, αλλά με σοβαρότητα και ευθύνη, η Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανταποκριθούν με επιτυχία και στην νέα πρόκληση που έχουμε μπροστά μας, κρατώντας όρθια την ελληνική κοινωνία».

Αυτό τόνισε ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Kontra Channel» και τη δημοσιογράφο Ν. Γιάμαλη.

Η σημερινή Κυβέρνηση, σημείωσε, «σε αντίθεση με την προηγούμενη, μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας και παράγει έργο. Έχει ήδη στηρίξει από τις αρχές της κρίσης 3 στις 4 επιχειρήσεις, 3 στους 4 ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους, και 8 στους 10 μισθωτούς, έχει προστατέψει τις θέσεις εργασίας, θα συνεχίσει να το κάνει και τελικά θα καταφέρει να επανεκκινήσει την ελληνική οικονομία».

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για το περιβάλλον που ψηφίστηκε από τη Βουλή, ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Η Κυβέρνηση φέρνει τη χώρα ένα βήμα μπροστά σε τομείς που παρέμεναν τριτοκοσμικοί. Βάζει τέλος στην Ελλάδα των βόθρων, των μπάζων και των χωματερών που απειλούν την υγεία των πολιτών και κοστίζουν εκατομμύρια. Στρέφει τη χώρα προς την ενέργεια που θα παράγεται από τον αέρα, τον ήλιο και τα νερά της. Την απαλλάσσει από τους βλαβερούς ρύπους του λιγνίτη, αλλά και από την ακριβή παραγωγή του ρεύματος. Μετατρέπει πλέον την καθαρή ενέργεια σε πεδίο επενδύσεων, που θα φέρουν θέσεις απασχόλησης, τοπική ευημερία, έσοδα για το κράτος και τις τοπικές κοινωνίες».