Μακάριος Λαζαρίδης: Στην Κίνα τα υπέροχα ακτινίδια της Καβάλας

Ανάρτηση του βουλευτή Καβάλας με τη ΝΔ για τη θετική αυτή εξέλιξη η οποία προέκυψε μετά την ΚΥΑ με την οποία καθορίζονται οι λεπτομέρειες φυτοϋγειονομικής πιστοποίησης για την εξαγωγή στην Κίνα νωπών καρπών ακτινιδίων της Ελλάδας

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό τον οποίο διατηρεί στο twitter, ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης, γνωστοποιεί ότι τα «υπέροχα ακτινίδια» της Καβάλας θα ταξιδεύουν πλέον στην Κίνα!

Η θετική αυτή εξέλιξη προέκυψε μετά την Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται οι λεπτομέρειες φυτοϋγειονομικής πιστοποίησης για την εξαγωγή στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας νωπών καρπών ακτινιδίων της χώρας μας, την οποία  συνυπέγραψαν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης και ο υφυπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης.

«Στην Κίνα θα ταξιδεύουν πλέον τα υπέροχα ακτινίδια της Καβάλας! Παρά τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, έχει αρχίσει να ξεδιπλώνεται μια νέα προοπτική για τον αγροτικό τομέα και την ανάπτυξη της υπαίθρου. Συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό κ. Μ. Βορίδη», έγραψε στην ανάρτησή του ο κ. Λαζαρίδης.