Μακάριος Λαζαρίδης: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εκπέμπει σιγουριά στα εθνικά μας θέματα»

Δήλωση του βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια

«Η Kυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει καθημερινά τα οξυμμένα της αντανακλαστικά, την αποφασιστικότητα και την ετοιμότητά της τόσο σε υγειονομικό όσο και εθνικό επίπεδο κάνοντας τη χώρα και τους πολίτες της υπερήφανους». Αυτό δήλωσε ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης μετά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΣΕΠ), το οποίο πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Λαζαρίδη έχει ως εξής:

«Είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εξωτερική μας πολιτική από τον Υπουργό των Εξωτερικών, τον οποίο και ευχαριστούμε.

»Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι παρά τις αβεβαιότητες και τη ρευστότητα που δημιουργεί η πανδημία του κορονοϊού σε παγκόσμιο σκηνικό τόσο η επιτυχία της διαχείρισης της απειλής στα σύνορά μας τον Μάρτιο, αλλά και της μετέπειτα υγειονομικής κρίσης, παρέχουν την απόλυτη βεβαιότητα της υπεύθυνης, δυναμικής και ομόψυχης αντιμετώπισης οποιασδήποτε απειλής για τη Ελλάδα.

»Ειδικά, από την απαράδεκτη συντήρηση του επιπέδου της απειλής από την Τουρκία, η οποία σε αντίθεση με τη χώρα μας βρίσκεται σε συνθήκες απόλυτης πίεσης.

»Η κάθε Ελληνίδα και ο κάθε Έλληνας μπορούν να αισθάνονται απόλυτα σίγουροι και ασφαλείς, καθώς η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη αποδεικνύει καθημερινά τα οξυμμένα της αντανακλαστικά, την αποφασιστικότητα και την ετοιμότητα της τόσο σε υγειονομικό όσο και εθνικό επίπεδο κάνοντας τη χώρα και τους πολίτες της υπερήφανους».