Μακάριος Λαζαρίδης: Ο Μητσοτάκης θα βγάλει τη χώρα με ασφάλεια στο «ξέφωτο»

Τι είπε ο βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία για το μεγάλο στοίχημα της αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης και για την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη στήριξη των κρατών τα οποία επλήγησαν από την πανδημία

«Με την πολιτική που έχει εφαρμόσει η Κυβέρνηση μέχρι τώρα, η χώρα μας ανέκτησε τη χαμένη της αξιοπιστία. Έχουμε πλέον μπροστά μας ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα, την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Είμαι βέβαιος ότι θα το κερδίσουμε και αυτό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βγάλει τη χώρα με ασφάλεια στο “ξέφωτο”».

Αυτό τόνισε ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό “OPEN” και τους δημοσιογράφους Α. Παυλόπουλο και Ντ. Κουτροκόη.

Αναφορικά με την πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη στήριξη των κρατών τα οποία επλήγησαν από την πανδημία, ο κ. Λαζαρίδης σχολίασε: «Η Ευρώπη ευελπιστούσαμε ότι την κατάλληλη στιγμή θα έπαιρνε τις κατάλληλες αποφάσεις. Άλλωστε, έχω ξαναπεί ότι η ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι ιστορία συμβιβασμών. Είναι μια πολύ ικανοποιητική εξέλιξη. Δεν πανηγυρίζουμε, αλλά έχουμε έναν λόγο ακόμα να αισιοδοξούμε».

Παράλληλα, υπενθύμισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον Γάλλο πρόεδρο κ. Μακρόν και άλλους επτά Ευρωπαίους ηγέτες «είχαν αναλάβει έγκαιρα πρωτοβουλία και είχαν καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις. Η παρούσα εξέλιξη κινείται προς την κατεύθυνση εκείνης της πρωτοβουλίας. Η Κυβέρνηση, μόλις έχει πλήρη εικόνα της κατάστασης και τις τελικές αποφάσεις των Βρυξελλών, θα κάνει αυτό που πρέπει με τον καλύτερο τρόπο».