Ο Μακάριος στον Μητσοτάκη για την Καβάλα

Ο Βουλευτής Καβάλας της ΝΔ συνάντησε τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου και του παρουσίασε το αναπτυξιακό του σχέδιο «Καβάλα 2020 – 2050»

Οι προοπτικές ανάπτυξης της ΠΕ Καβάλας, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και πρέπει να επιλυθούν, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Λαζαρίδης παρουσίασε στον Πρωθυπουργό το αναπτυξιακό του σχέδιο «Καβάλα 2020 – 2050», το οποίο έχει εκπονηθεί από καθηγητές του Χαροκόπειου Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Διεθνούς Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης), σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καβάλας και ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες.

Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να δώσει στον κ. Μητσοτάκη το βιβλίο του «Καβάλα 2020 – 2050. Φυσιογνωμία και βιώσιμη ανάπτυξη του Νομού Καβάλας», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Παπαζήση» και περιλαμβάνει το αναπτυξιακό σχέδιό του, το οποίο είχε παρουσιάσει ο κ. Λαζαρίδης, στις 12 Ιουνίου 2019, στην Δημοτική Καπναποθήκη της Καβάλας.

Ο κ. Λαζαρίδης επισήμανε στον Πρωθυπουργό, που γνωρίζει πολύ καλά το νομό, ότι «η Καβάλα διαθέτει ένα πακέτο από σημαντικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε πυλώνα οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με σχέδιο, συνέργειες, εξωστρέφεια και καινοτομία μπορούμε να πετύχουμε βιώσιμη ανάπτυξη για τους πολίτες του τόπου μας».