Επίσκεψη Μακάριου Λαζαρίδη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Συνάντηση με την πρόεδρο του Κέντρου και τον εκπρόσωπο του παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας και ενημέρωση για τις δράσεις, τις προοπτικές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας ΑΜΘ επισκέφθηκε ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του με τους τοπικούς φορείς.

Κατά την επίσκεψη, ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του Κέντρου, Αναστασία Τζαμπαζλή και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και εκπρόσωπο του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας Ιορδάνη Αγγελιάδη για τις δράσεις, τις προοπτικές, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Εκτενώς συζητήθηκε η λειτουργία του Κέντρου στην εποχή του κορονοϊού, με τις συνθήκες να είναι αναπόφευκτα προσαρμοσμένες στα νέα δεδομένα, τις δυσκολίες προφανείς, αλλά και τη βούληση απ’ όλους για προσφορά στον συνάνθρωπο, μεγάλη.

Ο κ. Λαζαρίδης εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του στο Δ.Σ. και στους εργαζόμενους του Κέντρου, τους ευχαρίστησε θερμά για την τεράστια προσφορά τους εν μέσω της τόσο ιδιαίτερης σημερινής συγκυρίας και τους διαβεβαίωσε πως θα βρίσκεται διαρκώς κοντά τους, συμβάλλοντας από την πλευρά του με κάθε τρόπο στην εκπλήρωση των στόχων τους.