Μακάριος Λαζαρίδης: Η περσινή δέσμευσή μου για ΚΕΠ στα Λιμενάρια, γίνεται πράξη

Χαρούμενος και δικαιωμένος δηλώνει ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ για την υλοποίηση της υπόσχεσης που είχε δώσει πριν από ένα χρόνο

« Χαρούμενος» και «δικαιωμένος» από τη δημιουργία και τη λειτουργία του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στα Λιμενάρια, που εγκαινιάζεται αύριο, δήλωσε ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρωινή 93.7» και το δημοσιογράφο Νίκο Γενικόπουλο.

Όπως ανέφερε, «είμαι χαρούμενος γιατί κερδίζεται μία ακόμα μικρή μάχη που βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών. Ήταν ένα πάγιο αίτημα πολλών ετών της τοπικής κοινωνίας και ειδικά των πολιτών που κατοικούν στη νότια πλευρά του νησιού που πλέον παίρνει “σάρκα και οστά”. Με την συγκεκριμένη εξέλιξη οι κάτοικοι της περιοχής δεν θα χρειάζεται να διανύσουν σχεδόν 40 χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν, όπως κάνουν μέχρι τώρα, μεταβαίνοντας στο αντίστοιχο ΚΕΠ στον Λιμένα».

Ταυτόχρονα, συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «είμαι και δικαιωμένος γιατί αισθάνομαι πως έχω βάλει όλη μου τη δύναμη και όλη μου την προσπάθεια ούτως ώστε να γίνει αυτό το ΚΕΠ. Μάλιστα, είχα ανακοινώσει τη δημιουργία του στις 26 Αυγούστου του 2019, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του δημάρχου Θάσου Λευτέρη Κυριακίδη και αφού προηγουμένως, προεκλογικά, είχα δεσμευτεί γι’ αυτό σε κατοίκους της περιοχής οι οποίοι μου το έθεσαν μετ’ επιτάσεως και είχα προχωρήσει και τις σχετικές επαφές με την ηγεσία του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Έτσι, μόλις την περασμένο Απρίλιο, με την απόφαση του υφυπουργού, του κ. Γεωργαντά, δόθηκε κωδικός για τη λειτουργία του ΚΕΠ».

Οι πολιτικοί, υπογράμμισε ο κ. Λαζαρίδης, «κρινόμαστε, άλλωστε, από τα λόγια και τις πράξεις μας. Οι πολίτες γνωρίζουν και καταλαβαίνουν και τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι η βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Από την πλευρά μου, θέλω να πιστεύω ότι είμαι συνεπής σε αυτό το στόχο».