Χρήστος Παπαθεοδώρου: Άνευ σημασίας η απάντηση Τοψίδη

«Πληρωμένη» απάντηση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ στον επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης - Κάνει λόγο για «βαριά πολιτική ήττα»!

Την αρνητική απάντηση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης έλαβαν -και δια του Τύπου- οι παρατάξεις της Αντιπολίτευσης που ζήτησαν τη σύγκληση του οργάνου με σκοπό τον ορισμό νέων μελών στην αναπτυξιακή εταιρία της ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜ-Θ.

Ο Χρήστος Παπαθεοδώρου δήλωσε ότι «αρνείται να παρανομήσει και να προβεί σε παράβαση καθήκοντος» και απευθύνθηκε, παράλληλα, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης [διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ πατώντας εδώ].

Η παραπάνω κίνηση του κ. Παπαθεοδώρου προκάλεσε, ως ήταν αναμενόμενο, την έντονη αντίδραση του επικεφαλής της παράταξης της Περιφερειακής Σύνθεσης Χριστόδουλου Τοψίδη ο οποίος απάντησε ότι «η Δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποφανθεί» επί του θέματος [διαβάστε τη δήλωση Τοψίδη πατώντας εδώ].

Κληθείς να σχολιάσει την ανακοίνωση της παράταξης Περιφερειακής Αναγέννησης, ο Χρήστος Παπαθεοδώρου δήλωσε στο KAVALA POST τα εξής:

«Άνευ σημασίας η απάντηση του κ. Τοψίδη. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι με τη στάση μας αποτρέψαμε μια πρωτοφανή για τα αυτοδιοικητικά χρονικά θεσμική εκτροπή. Πρόκειται για βαριά πολιτική ήττα του κ. Τοψίδη -και των συμμάχων του- από την οποία θα κάνει καιρό να συνέλθει…»