Μακάριος Λαζαρίδης: Ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία υδατοδρομίου στην Καβάλα

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι κατατέθηκε ο τεχνικός φάκελος για την αδειοδότησή του στο αρμόδιο Υπουργείο

Τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 υποβλήθηκε στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ο τεχνικός φάκελος για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου της Καβάλας, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, σημειώνοντας ότι της εξέλιξης προηγήθηκε σειρά επαφών του βουλευτή με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και με τη Διοίκηση της ΟΛΚ ΑΕ, «προκειμένου να μπουν οι βάσεις για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη της περιοχής».

Ο κ. Λαζαρίδης για τη συγκεκριμένη εξέλιξη έκανε την εξής δήλωση:

«Μία ακόμα ευχάριστη είδηση για την Καβάλα μας είναι γεγονός, καθώς το λιμάνι της “Απόστολος Παύλος” αποκτά πλέον έναν ηγετικό ρόλο στο πεδίο των μεταφορών.

Η κατάθεση του τεχνικού φακέλου για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.

Ήταν μια από τις δεσμεύσεις μου προς τους πολίτες της Καβάλας και, ύστερα από τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι πλέον αρχίζει να υλοποιείται.

Πρόκειται για ένα έργο στο οποίο πιστέψαμε πολύ και οι εξελίξεις μας δικαιώνουν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής.

Θέλω να ευχαριστήσω την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για την άψογη συνεργασία τους, το προσωπικό της Ο.Λ.Κ. Α.Ε. και ιδιαίτερα τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, κυρία Άννα Θυσιάδου και τον πρόεδρο, κ. Γιώργο Φιλόσογλου, καθώς και όλους όσοι συνέβαλλαν, ώστε να φτάσουμε στην υποβολή του τεχνικού φακέλου.

Οι υποσχέσεις μας έχουν έναν και μοναδικό στόχο: Να γίνονται πράξεις. Αυτό κάνουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με μοναδική ρήτρα το καλό του τόπου μας, το καλό της Καβάλας μας».