Μακάριος Λαζαρίδης: Λογοδοτώ στους πολίτες και δημοσιοποιώ και φέτος τη δήλωση Πόθεν Έσχες μου

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας ανήρτησε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης (σύνδεσμος)

Πιστός στην προεκλογική του δέσμευση, ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης δημοσιοποίησε τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, όπως κάνει κάθε χρόνο, τη δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης (Πόθεν Έσχες).

Όπως τόνισε, «σε συνέχεια των αντίστοιχων πρωτοβουλιών μου τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και φέτος δίνω στη δημοσιότητα τη δήλωση Πόθεν Έσχες, ανεξάρτητα από τη συνολική δημοσίευση που πραγματοποιείται σε κεντρικό επίπεδο από το Κοινοβούλιο για όλους τους βουλευτές, προκειμένου να γνωρίζουν όλοι οι πολίτες την οικονομική μου κατάσταση και να τη συγκρίνουν με αυτή των προηγούμενων χρόνων».

Η συγκεκριμένη δημόσια λογοδοσία, σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, «αποτελεί την αυτονόητη υποχρέωση του κάθε πολιτικού, ώστε η κοινωνία να έχει την πλήρη εικόνα γι’ αυτόν και ειδικά όσον αφορά το πρόσωπό μου, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά κάνω αυτό το οποίο είχα δεσμευτεί πριν καν με τιμήσουν οι πολίτες της ΠΕ Καβάλας και με εκλέξουν Βουλευτή».

Επισήμανε δε, ότι «στο πλαίσιο αυτής της ειλικρινούς σχέσης, εκτιμώ πως, με την ενέργεια αυτή, μπαίνει ένα ακόμα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια περαιτέρω ενίσχυσης της -κλονισμένης κατά τα τελευταία χρόνια- σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στους πολιτικούς και τους πολίτες, με απώτερο στόχο την πρόοδο και την ευημερία της πατρίδας μας».

H δήλωση Πόθεν Έσχες του Μακάριου Λαζαρίδη είναι αναρτημένη εδώ

Τα εκλογικά έξοδα του Μακάριου Λαζαρίδη είναι αναρτημένα εδώ