Μακάριος Λαζαρίδης: «ΚΕΠ στον Αμυγδαλεώνα, μία ακόμη δέσμευση που γίνεται πράξη»

Η ανάρτηση του βουλευτή της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία για τη λειτουργία των ΚΕΠ τα οποία θα εξυπηρετούν το κοινό από τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Την ικανοποίησή του για την έναρξη λειτουργίας του ΚΕΠ στον Αμυγδαλεώνα από την προσεχή Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 εκφράζει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριος Λαζαρίδης.

«Ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων του χωριού και της ευρύτερης περιοχής παίρνει σάρκα και οστά», σημειώνει και υπενθυμίζει ότι στις 29 Νοεμβρίου 2019 είχε ανακοινώσει την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, όπως είχε αποφασιστεί στη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργο Γεωργαντά, παρουσία του δημάρχου Καβάλας, Θεόδωρου Μουριάδη.

Παράλληλα, οι βουλευτής τονίζει ότι πρόκειται για μία ακόμη προσπάθεια για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και για μια καλύτερη, πιο σύγχρονη και λειτουργικά ανεπτυγμένη κοινωνία. «Το είπαμε! Το κάναμε! Συνεχίζουμε!», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Λαζαρίδης.